Ramen tinten

45 jaar ervaring
Bekend en betrouwbaar
Gevestigd in Groningen

RAMEN TINTEN MET FOLIE

Wilt u uw ramen tinten? Als u uw autoruiten door ons laat blinderen, houdt dit in dat we deze beplakken met speciale, getinte folie. Hierdoor worden uw ruiten donkergekleurd.

NEEM CONTACT OP

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Neem contact op
ramen laten tinten
ramen tinten

UW RAMEN TINTEN HEEFT MEERDERE VOORDELEN

Het laten tinten van uw autoramen heeft meerdere voordelen. Zo heeft de folie een warmte werende functie, zorgt het laten aanbrengen van blindeerfolie voor meer privacy. Ook vinden veel mensen het gewoon een mooie toevoeging aan hun auto.

U kunt voor uw ramen verschillende tinten kiezen met elk een ander percentage lichtdoorlaatbaarheid. Het tinten van ramen is een precisieklus en dus echt vakwerk. De folies waarmee ramen getint worden, is bijvoorbeeld erg gevoelig voor stof. Bij ons staat vakmanschap altijd voorop. Onze vakmensen hebben oog voor detail en werken altijd uiterst nauwkeurig. Uiteraard hebben wij een nette werkplaats die is uitgerust met de nieuwste materialen en gereedschappen. Kortom, bij ons bent u altijd verzekerd van een perfect resultaat.

Wilt u meer informatie over het blinderen van uw autoramen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via de mail of het contactformulier onderaan deze pagina. Wilt u liever direct met iemand spreken? Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers denken graag met u over alle mogelijkheden qua ramen tinten.

Waarmee kunnen we u helpen?
Offerte, advies, ontwerp of gewoon een vraag!
Aarzel niet en neem contact met ons op!